• BIO Fasola ADZUKI bezgl. 400g Amaizin

10.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 12.9
Paczkomat InPost 12.9
Kurier 14.9
Kurier POBRANIE 19
Dostępność Mało

Fasola ADZUKI to niezastąpiony składnik pełnej zdrowia kuchni. Jej wyjątkowy smak sprawi, iż Twoja kuchnia nabierze nowego wymiaru. Bezglutenową fasolę bez przeszkód możemy dodawać do sałatek. Dzięki temu, że znajduje się w zalewie, możemy spożywać ją bezpośrednio z puszki. Fasola ADZUKI to idealna baza do przygotowania wegańskich past kanapkowych. Ponadto, możemy przyrządzić z niej doskonałe kotlety, a nawet burgery warzywne. Jeśli masz na to ochotę, wykorzystaj BIO Fasolę ADZUKI do przyrządzenia pełnowartościowego, wegańskiego brownie.

 

Dobra rada: Przed spożyciem BIO Fasoli ADZUKI opłucz ją pod strumieniem chłodnej wody. Dzięki temu, pozbędziesz się z niej nadmiernych ilości soli i sprawisz, że jej smak będzie jeszcze bardziej delikatny.

 

Warunki przechowywania: BIO Fasolę ADZUKI należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego działania promieni słonecznych. Po otworzeniu puszki, zalecane jest spożycie produktu w ciągu kolejnych 48 godzin.


Skład: Fasolka adzuki – 60% (certyfikowany składnik ekologiczny), woda, sól morska


WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g

Wartość energetyczna – 365 kJ /87 kcal

Tłuszcz – 0,5g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1g

Węglowodany – 12,4 g, w tym cukry: 1g

Białko – 4,9g

Błonnik – 6,5g

Sól – 0,93g

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie specjaliście