• BIO Fasola czarna w zalewie bezglu.400g Amaizin

10.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 12.9
Paczkomat InPost 12.9
Kurier 14.9
Kurier POBRANIE 19
Dostępność Mało

BIO Fasola czarna w zalewie to doskonały produkt, który możesz spożywać zarówno na ciepło, jak i na zimno. Czarne nasiona fasoli doskonale sprawdzą się podczas przyrządzania dań kuchni dalekowschodniej, jak i pełnowartościowych potraw wegańskich. BIO Fasola czarna w zalewie idealnie pasować będzie do pełnej warzyw sałatki. Dodaj ją również do tortilli z dodatkiem pysznej salsy na bazie pomidorów. Czarna fasola to także niezastąpiony składnik podczas przyrządzania pełnych smaku past kanapkowych. Bez przeszkód możesz także wykorzystać ją do przyrządzenia pysznych burgerów wegańskich. Wystarczy, że dodasz do niej swoją ulubioną kaszę i odrobinę zieleniny, a w zaledwie kilka chwil przygotujesz pełnowartościowe danie dla całej rodziny.

 

Dobra rada: Przed spożyciem BIO Fasoli czarnej opłucz ją pod obfitym strumieniem zimnej wody. Dzięki temu, pozbędziesz się z produktu nadmiernych ilości soli, niezbędnej do jego konserwacji i sprawisz, że fasola marki Amaizin stanie się jeszcze bardziej zdrowa.

 

Warunki przechowywania: BIO Fasolę czarną należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, najlepiej z dala od bezpośredniego działania światła słonecznego (np. w szafce kuchennej). Po otworzeniu fasoli, zalecane jest przetrzymywanie jej w lodówce i spożycie produktu w ciągu kolejnych 48 godzin.


Skład: Fasolka czarna – 60% (certyfikowany składnik ekologiczny), woda, sól morska


WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g

Wartość energetyczna – 365 kJ / 87 kcal

Tłuszcz – 0,5g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1g

Węglowodany – 12,4g, w tym cukry: 1g

Białko – 4,9g

Sól – 0,93g

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie specjaliście