• Bio białko konopne SZPINAK I JARMUŻ 250g | WEGE

Białko konopne ze sproszkowanym jarmużem i szpinakiem składa się w 80% z białka z nasion konopi siewnych, pochodzących z eko upraw, 10% ekologicznego jarmużu i 10% organicznego szpinaku.

Zawartość THC mniej niż 0,2%
41.90
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24h
Cena przesyłki 12.9
Paczkomaty InPost 12.9
Kurier 14.9
Kurier POBRANIE 19
Dostępność Duża dostępność

Bio białko konopne – jarmuż i szpinak – zielone połączenie konopi i warzyw

Białko konopne ze sproszkowanym jarmużem i szpinakiem składa się w 80% z białka z nasion konopi siewnych, pochodzących z eko upraw, 10% ekologicznego jarmużu i 10% organicznego szpinaku.

Bio białko konopne z eko warzywami zawiera mnóstwo nienasyconych kwasów tłuszczowych oraz białka roślinnego pochodzenia. W jego składzie znajdziesz też aminokwasy, witaminy oraz błonnik! To zdrowe i ciekawe urozmaicenie Twojej diety i świetny dodatek do codziennych potraw, dzięki zawartości bio warzyw!
Białko konopne mogą bez powodu stosować weganie i wegetarianie. W opakowaniu znajdziesz również biodegradowalną miarkę, za pomocą której w łatwy sposób odmierzysz idealne porcje.

Bio białko konopne z bio jarmużem i szpinakiem to:

  • ciekawy i smaczny sposób na urozmaicenie Twojej diety,
  • wprowadzenie dodatkowej porcji warzyw do codziennych posiłków,
  • pewność w 100% czystego składu,
  • omega 3, 6 i 9,
  • aminokwasy egzogenne,
  • całkowity brak glutenu,
  • błonnik dla lepszego trawienia.

Nasze bio białko konopno-warzywne powstało metodą mielenia na zimno. Dzięki temu mogło się zachować w tym produkcie dużo wartości odżywczych

Kto może spożywać bio białko konopne z jarmużem i szpinakiem?

Bio białko konopne z bio warzywami jest idealne dla tych, którzy:

  • starają się spalić tłuszcz lub utrzymać wagę,
  • ćwiczą, trenują, prowadzą sportowy tryb życia,
  • próbują zwiększyć masę mięśniową,
  • stosują dietę roślinną – wegańską, wegetariańską lub ubogą w białko,
  • chcą spożywać czyste składowo produkty,
  • oczekują od białka czegoś więcej, niż tylko funkcjonalności.

Bio białko konopne szpinakowo-jarmużowe – składniki i wartość odżywcza

80% bio białko konopne, 10% bio jarmuż, 10% szpinak.

Stosowanie bio białka konopnego z szpinakiem i jarmużem

3 miarki (15g) dziennie. W dni treningowe 6 miarek produktu (30g) raz dziennie, najlepiej po treningu.

Produkt możesz dodać do ulubionego koktajlu, owsianki, naleśników, wypieków czy wypić z wodą.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie specjaliście