• Liofilizowana Bio Śliwka Węgierka 25g PREMIUM

Śliwki BIO (Prunus domestica L.) mają wiele cennych dla zdrowia właściwości. Regulują pracę układu pokarmowego, przynoszą skuteczną pomoc w przypadku zaparć. Dzięki dużej zawartości błonnika, poprawiają trawienie, przyśpieszają perystaltykę jelit.

30.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 12.9
Paczkomat InPost 12.9
Kurier 14.9
Kurier POBRANIE 19
Dostępność Duża dostępność

 

Śliwki BIO(Prunus domestica L.)mają wiele cennych dla zdrowia właściwości. Regulują pracę układu pokarmowego, przynoszą skuteczną pomoc w przypadku zaparć. Dzięki dużej zawartości błonnika, poprawiają trawienie, przyśpieszają perystaltykę jelit.

Zawarte w śliwkach polifenole, w tym katechiny i kwas chlorogenowy, oraz witaminy A i E sprawiają, że śliwki należą do cennych przeciwutleniaczy. Z kolei witaminy z grupy B, których w śliwkach jest sporo, powodują, że mówi się o kojącym wpływie tych owoców na układ nerwowy i poprawę nastroju.

Skład: owoce śliwki BIO (Fragaria × ananassa Duchesne) 100%, poddane procesowi liofilizacji premium Lioforte, bez użycia mikrofal

Postać: owoce całe

Opakowanie: 25g

Produkt w 100% polski

100% naturalny

Naturalnie bezglutenowy

Produkt odpowiedni dla wegan

Wygodne opakowanie z systemem wielokrotnego zamykania chroni owoce przed wilgocią i zapewnia łatwość użycia w każdych warunkach.

 

WARTOŚCI ODŻYWCZE 

TRUSKAWKA  LIOFILIZOWANA

100 g produktu

Opakowanie 25 g

Energia

354 kcal

88,50 kcal

Białko

5,1 g

1,28 g

Tłuszcze

2,2 g

0,55 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone

0,01 g

< 0,01 g

Węglowodany 

73 g

18,25 g

w tym cukry proste

73 g

18,25 g

Błonnik

14 g

3,5 g

Sól

0,03 g

0,01 g

 

 

 

©Lioforte Sp. z o.o. Sp. k., 2020. Wszelkie prawa zastrzeżone i prawnie chronione. Lioforte sp. z o.o. Sp. k. nie prowadzi działalności leczniczej, podane informacje mają charakter edukacyjny, nie stanowią i nie zastępują porady lekarskiej. Lioforte Sp. z o.o. Sp. k. nie ponosi odpowiedzialności wynikającej ze stosowania podanych informacji.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie specjaliście