• Masło ghee 520ml Palce Lizać

55.90 -16% 46.90
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 72 h
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
Kurier 14
Kurier za pobraniem 18
Dostępność Duża dostępność

Kupujesz więcej? Zapytaj o rabat ;-)

Masło ghee, czyli masło klarowane o wyjątkowym smaku i bursztynowej barwie zwane bywa płynnym złotem. Nadaje się do zastosowania w kuchni, gdzie wydobywa głębie smaku potraw, do których jest dodawane.
 Masło Ghee:

wytwarzane według tradycyjnej, indyjskiej receptury
wyrabiane metodą tradycyjną
produkowane w Polsce, w Bieszczadach z mleka polskich krów
100% tłuszczy mlecznych
posiada wysoką temperaturę dymienia: 260*C
klarowane przez 7-8 godzin
zawiera witaminy: A, D, E, K
z powodzeniem mogą stosować je kobiety w ciąży i matki karmiące

 Zalety masła GHEE:

bez konserwantów
bez glutenu
bez laktozy i kazeiny
nie przypala się
nie jełczeje
ma długi termin przydatności do spożycia (ponad rok)
nie musi być przechowywane w lodówce
produkowany w Polsce, w najczystszym rejonie - w Bieszczadach

 
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie specjaliście