• Migdały prażone solone 250g

Migdały to nasiona migdałowca o niezwykłej zawartości cennych dla zdrowia witamin i minerałów. Same migdały charakteryzują się delikatnym, słodkawym i lekko maślanym smakiem. Prażone z solą smakują jeszcze lepiej!

15.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 h
Cena przesyłki 13
Paczkomaty InPost 13
Kurier za pobraniem 15
Kurier 15
Dostępność Duża dostępność

Dziękuję za wsparcie!

Zostaw telefon

Migdały prażone z solą

Migdały to nasiona migdałowca o niezwykłej zawartości cennych dla zdrowia witamin i minerałów. Same migdały charakteryzują się delikatnym, słodkawym i lekko maślanym smakiem. Z zewnątrz pokryte są delikatną, brązową skórką o gorzkawym posmaku.

W środku przybierają kolor kości słoniowej. Migdały często wykorzystywane są do produkcji mąki, która szczególnie ceniona jest przez osoby przestrzegające zasad diety bezglutenowej. Ponadto, nasiona migdałowca stosowane są w produkcji specjalnej pasty migdałowej o wyjątkowych wartościach odżywczych.

Migdały prażone solone możemy jeść na wiele różnych sposobów:

  •             Na surowo, w formie przekąski między posiłkami z dodatkiem świeżych owoców lub jogurtu naturalnego dla tych, którzy lubią słoną przekąskę.
  •             Na ciepło, w roli smacznego dodatku do domowych ciasteczek owsianych.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia