• Mleczko pszczele 60g Albeena

Mleczko pszczele to produkt polecany we wspomaganiu regeneracji organizmu. Zawarte w nim składniki aktywne poprawiają przemianę materii i ogólną kondycję organizmu oraz pozytywnie wpływają na pracę systemu nerwowego.

128.90
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 72 h
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
Kurier 14
Kurier za pobraniem 18
Dostępność Mało

Kupujesz więcej? Zapytaj o rabat ;-)

Mleczko pszczele 60g Albeena

Mleczko pszczele to produkt polecany we wspomaganiu regeneracji organizmu. Zawarte w nim składniki aktywne poprawiają przemianę materii i ogólną kondycję organizmu oraz pozytywnie wpływają na pracę systemu nerwowego.

Zestaw zawiera słoiczek z mleczkiem pszczelim umieszczony w izotermicznym opakowaniu ze styropianu, 2 łyżeczki do odmierzania o pojemności 0,5 grama dziennie i 1,0 grama dziennie, ulotkę informacyjną.

SKŁAD / WARTOŚCI ODŻYWCZE

100% świeżego mleczka pszczelego bez dodatków i konserwantów

STOSOWANIE

Dawkowanie wewnętrzne. Dla uzyskania lepszych rezultatów mleczko należy zażyć 30 minut przed śniadaniem lub kolacją, umieszczając mleczko pod językiem i pozwalając rozpuścić mu się przed połknięciem.

Dzieci: 1 płaska łyżeczka (0,5 g dziennie)

Dorośli: 2 płaskie łyżeczki (1,0 g dziennie)

Świeże mleczko pszczele można podawać także zmieszane z miodem.

Przechowywać w zamkniętym opakowaniu w lodówce w temperaturze 2-6°C.

PRZECIWWSKAZANIA

Nie zaleca się spożywania mleczka osobom uczulonym na produkty pszczele, osobom w ostatnich dwóch trymestrach ciąży, przy wrzodach żołądka, bądź innych chorobach żołądka. Nie podawać dzieciom poniżej 12 miesiąca życia. Nie przekraczać porcji zalecanej do spożycia w ciągu dnia.

Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety oraz zdrowego stylu życia. Nie pozostawiać w miejscach dostępnych małym dzieciom.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g produktu:

wartość energetyczna-1260kJ/301 kcal,

tłuszcz-2,7 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone-0 g,

węglowodany-14 g, w tym cukry-12,5 g,

białko-14,7 g,

sól-0,01 g.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie specjaliście