Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- sklep
-
kategorie
- Sattva Ayurveda - Kosmetyki Ajurwedyjskie
- YOPE - dla Ciebie
- LAVERA - dla ciała, skóry i włosów
- Dla mężczyzn
- Ben & Anna
- Beaming Baby - ekologiczne pieluchy
- BABY ANTHYLLIS - dla dzieci od urodzenia
- ECODENTA - naturalne pasty do zębów
- BeBio by Ewa Chodawkowska
- ETJA - naturalne olejki eteryczne
- Nanobiotic - siła jonów srebra
- UBERWOOD - pielęgnacja skóry wrażliwej
- Kremy
- Mydła
- Oleje kosmetyczne i lecznicze
- Bania Agafia (Babuszka Agafia)
- Żele
- Kamienie i kryształy
- Dla zębów
- YOUR NATURAL SIDE - Twoja Naturalna Strona
- moja historia
- blog
- kontakt
- rabaty
-
-
Rzodkiewka nasiona na kiełki 20g TORAF


Symbol:
rzo-nas-20g
4.15
Wysyłka w ciągu | 48 h | ||||||
Cena przesyłki |
13
|
||||||
Dostępność |
Duża dostępność
|
Kod kreskowy | |
EAN | 5907595506526 |
Dziękuję za wsparcie!
Zostaw telefon |
- Opis produktu
- Opinie i oceny (0)
- Zadaj pytanie specjaliście
Naturalne źródło zdrowia i witalności
wysoka zawartość witaminy C (2-krotnie wyższa niż w przypadku korzenia rzodkiewki)
ostry, pieprzny, wyrazisty smak
Przygotowanie kiełków: Produkcja kiełków w domu jest bardzo prosta do wykonania przy użyciu kiełkownicy. Postępując zgodnie z instrukcją obsługi kiełki są gotowe do spożycia po upływie 3-7 dni. Kiełkownica umożliwia jednoczesną uprawę 3 rodzajów kiełków. Inną metodą produkcji kiełków jest ich produkcja w słoiku. W tym celu należy wypłukać nasiona, następnie przesypać je do wcześniej wyparzonego naczynia i zalać przegotowaną letnią wodą. Moczyć przez kilka godzin, następnie zlać wodę, nasiona wypłukać, naczynie nakryć gazą, obwiązać i odstawić w ciepłe (18-22°C), nienasłonecznione miejsce. W tym czasie kiełki należy przepłukiwać 2 razy dziennie wodą. Kiełki są gotowe do spożycia przy długości ok. 2-3 cm, po 3-7 dniach.
wysoka zawartość witaminy C (2-krotnie wyższa niż w przypadku korzenia rzodkiewki)
ostry, pieprzny, wyrazisty smak
Przygotowanie kiełków: Produkcja kiełków w domu jest bardzo prosta do wykonania przy użyciu kiełkownicy. Postępując zgodnie z instrukcją obsługi kiełki są gotowe do spożycia po upływie 3-7 dni. Kiełkownica umożliwia jednoczesną uprawę 3 rodzajów kiełków. Inną metodą produkcji kiełków jest ich produkcja w słoiku. W tym celu należy wypłukać nasiona, następnie przesypać je do wcześniej wyparzonego naczynia i zalać przegotowaną letnią wodą. Moczyć przez kilka godzin, następnie zlać wodę, nasiona wypłukać, naczynie nakryć gazą, obwiązać i odstawić w ciepłe (18-22°C), nienasłonecznione miejsce. W tym czasie kiełki należy przepłukiwać 2 razy dziennie wodą. Kiełki są gotowe do spożycia przy długości ok. 2-3 cm, po 3-7 dniach.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
|
Odbierz 8% RABATU i bądź na bieżąco ze wszystkimi nowościami! |
|
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Produkty podobne